Uhapšeno 13 pijanih vozača i jedan pod uticajem droge

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Mar.2015, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno 13 pijanih vozača i jedan pod uticajem droge

DOBOJ - Na području Centra javne bezbjednosti Doboj tokom vikenda uhapšeno je 13 lica koja su upravljala vozilom pod dejstvom alkohola, te jedno lice pod dejstvom opojne droge "amfetamin".

Četiri vozača uhapšena su na području Modriče, tri u Doboju, dva u Brodu, te po jedan u Derventi, Šamcu,Tesliću i Donjem Žabaru saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Najveće prisustvo alkohola u organizmu utvrđeno je kod bicikliste sa 2,44 promila koji je zaustavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i kontrolisan u mjestu Miškovci, opština Derventa.

Nakon prestanka razloga za zadržavanje, lica su puštena na slobodu i izdati su im prekršajni nalozi za učinjene prekršaje iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.