Uhapšeni zbog ubistva u Bariču

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog ubistva u Bariču

Policija u Beogradu uhapsila je D. B. (39) i D. T. (27) zbog sumnje da su jutros u Bariču naneli više uboda nožem četrdesetpetogodišnjem muškarcu koji je potom preminuo.

U saopštenju MUP-a navodi se da je ubistvu prethodila kraća rasprava i tuča.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Sjeničak uhapšen zbog pokušaja ubistva Novopazarca

Izvor: SandzakPress.net, 17.Okt.2019

Barska policija uhapsila je Zaima Dupljaka (49) iz Sjenice zbog sumnje da je pokušao da ubije D.T. (39) tako što ga je nožem ubo u grudni koš, On je osumnjičen da je oko ponoći, u barskom naselju Bjeliši, nožem ranio Novopazarca D.T. (39). “Pacijent je van životne opasnosti. Ima ubodnu ranu...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.