Uhapšeni zbog pokušaja ubistva i trgovine drogom

Izvor: Blic, 21.Feb.2013, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog pokušaja ubistva i trgovine drogom

Beogradska policija je, u dve odvojene akcije, uhapsila četiri osobe zbog sumnje da su počinili krivična dela pokušaj ubistva i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je danas iz MUP-a.

Policija je tri osobe uhapsila zbog sumnje da su kao deo grupe, koju su predvodili Luka C. (20) i Nikola V. (23), koji su pre tri dana uhapšeni u Amsterdamu, trgovali drogom.

Uhapšeni su Filip B. (19) i Filip J. (19), obojica iz Beograda, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedna maloletna osoba.

Pretresom stana kod osumnjičenih pronađeno je 400 grama marihuane.

U drugoj akciji, beogradska policija je uhapsila Predraga S. (26) iz Beograda, zbog sumnje da je 20. januara ispred pekare "Hit" na Novom Beogradu pucao u dva muškarca.

Povezane vesti: Pogledajte: Uhapšena desetočlana grupa švercera droge, oružja i eksploziva Zaplenjeno 11 kilograma skanka, uhapšena dva mladića Uhapšeni osumnjičeni za razbojništva, iznude i trgovinu drogom u Beogradu Uhapšene tri osobe zbog pokušaja ubistva mladića na Kalemegdanu Uhapšena kriminalna grupa iz Beograda i Valjeva, organizator u bekstvu

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Beograd: Četiri osobe privedene u odvojenim akcijama

Izvor: Vesti-online.com, 21.Feb.2013

Beogradska policija u dve odvojene akcije privela je jednu osobu zbog osnovane sumnje da je pokušala ubistvo i tri osobe koje su stavljale u promet drogu...Predrag S. (26) priveden je zbog sumnje da je 20. januara ove godine na Novom Beogradu pucao u dvojicu muškaraca...Privedeni su i Filip B. (19),...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.