Uhapšeni zbog droge u Požarevcu i Boru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2020, 14:40

Uhapšeni zbog droge u Požarevcu i Boru

Požarevačka policija saopštila je da će podneti krivičnu prijavu tužilaštvu protiv 21-godišnjaka, zbog sumnje da je neovlašćeno držao oko 45 grama amfetamina.

U saopštenju se precizira da je policija je na putu u naselju Stari Kostolac pronašla kesicu sa oko 45 grama amfetamina koja je prethodno, kako se sumnja, izbačena iz automobila „"astra" kojim je upravljao osumnjičeni.

Mladiću se na teret stavlja krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Krivična prijava protiv muškarca iz Bora zbog droge

Policija u Boru će po nalogu tužilaštva podneti krivičnu prijavu protiv 32-godišnjeg muškarca iz tog grada, jer je u njegovom stanu pronašla oko 59 grama praha za koji se sumnja da je kokain i više paketića sa oko 30 grama amfetamina.

Na teret mu se stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz MUP-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.