Uhapšeni za paljenje Predsedništva

Izvor: B92, 07.Mar.2014, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni za paljenje Predsedništva

Sarajevo -- U Sarajevu je uhapšena osoba koja se sumnjiči da je učestvovala u paljenju zgrade Predsedništva i Arhiva BiH, 7. februara, tokom građanskih nereda.

Osumnjičeni N.T. lišen je slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo terorizma u vezi s krivičnim delom napad na ustavni poredak.

Njega su priveli pripadnici Federalne uprave policije, postupajući po nalogu Tužilaštva BiH.

U toku je izvršenje naredbe Suda BiH, po kojoj se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pretresa više lokacija na području Kantona Sarajevo, u cilju pronalaska tragova i predmeta koji mogu poslužiti kao dokazi u ovom krivičnom postupku, saopšteno je iz Federalne uprave policije, a prenosi agencija Fena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšen za paljenje institucija u Sarajevu

Izvor: Akter, 07.Mar.2014

U Sarajevu je uhapšena osoba koja se sumnjiči da je učestvovala u paljenju zgrade Predsedništva i Arhiva BiH, 7. februara, tokom građanskih nereda

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.