Izvor: Nezavisne Novine, 06.Dec.2017, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni u akciji "Avatar" predati Tužilaštvu

BANJALUKA - Uhapšeni u akciji "Avatar", koji se sumnjiče za rasturanje droge, a dio njih i za krađu terenca dačija daster, predati su večeras Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Nakon što ih sasluša postupajući tužilac, donijeće odluku o eventualnom prijedlogu za pritvor.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da su akcijom, uz ostale, obuhvaćeni Banjalučani Goran Milanović, Benedi Đukanović, Ernad Alagić, Stefan Petrović, Božidar Maksimović, Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Vranješ, Firas Hodžić, Sanid Ćulum, Aleksandar Stanišić, Branislav Ćulibrk, te Trebinjac Tomislav Ateljević.

"Nezavisnim" je danas potvrđeno da je tokom pretresa pronađeno i zaplijenjeno više od 2,5 kilograma materije koja asocira na marihuanu. Nađeno je i 749 grama materije za koju se vjeruje da je spid, te oko 26 grama materije koja asocira na kokain.

U akciji je pronađen i džip dačija daster, ukraden vlasnici trgovine "Duša" u Srpcu, o čemu su "Nezavisne" nedavno pisale.

Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka, saopštila je danas da su akciju zajedničkim snagama sprovele ta, te Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS. Pretreseni su stanovi i poslovni prostori na 17 lokacija u Banjaluci, Kotor Varošu, Laktašima i Trebinju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.