Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2016, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni selefija predat Srbiji

SARAJEVO - Služba za odnose sa strancima BiH predala je pripadnika radikalnog selefijskog pokreta čiji su inicijali F.F. nadležnim organima Srbije, čiji je državljanin.

Ovo lice predato je juče oko 15.00 časova na graničnom prelazu Karakaj-Mali Zvornik, potvrđeno je Srni u Službi za odnose sa strancima.

Nezvanično, riječ je o Faruku Fetahaju koji živi u Njemačkoj.

Inspektori Službe za poslove sa strancima juče su na području Sarajeva locirali i uz asistenciju pripadnika Policijske uprave Novi Grad priveli F.F. koji predstavlja prijetnju po nacionalnu bezbjednost BiH, nakon čega je odveden u Imigracioni centar.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

BiH predala radikalnog selefiju Faruka Fetahaja Srbiji

Izvor: Blic, 05.Jul.2016

Služba za odnose sa strancima BiH predala je pripadnika radikalnog selefijskog pokreta čiji su inicijali F.F. nadležnim organima Srbije, čiji je državljanin...Ovo lice predato je juče oko 15 časova na graničnom prelazu Karakaj-Mali Zvornik, potvrđeno je u Službi za odnose sa strancima...Nezvanično,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.