Uhapšeni sa tri kilograma droge

Izvor: RTS, 01.Apr.2013, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni sa tri kilograma droge

U nastavku akcije "Morava", u Ljigu uhapšeni Ivan K. iz Zubinog potoka i Bojana R. iz Lipljana zbog posedovanja tri kilograma heroina.

Saobraćajna policija u Ljigu uhapsila je dve osobe zbog posedovanja tri kilograma heroina, saopštila je Policijska uprava u Valjevu. Kako se navodi, u nastavku akcije "Morava", uhapšeni su Ivan K. (33) iz Zubinog Potoka i Bojana R. (22) iz Lipljana kojima se na teret stavlja krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << droga.

Oni su uhapšeni u taksiju, u noći između 30. i 31. marta, na Ibarskoj magistrali prilikom redovne kontrole saobraćaja.

Tokom pregleda vozila i putnika, Ivan K. je pokušao da pobegne, ali je uhvaćen.

Kod njega su nađena četiri paketa umotana oko struka lepljivom trakom, sa 3.070 kilograma heroina.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a potom će biti predati istražnom sudiji Višeg suda u Valjevu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.