Izvor: Nezavisne Novine, 16.Feb.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni razbojnici iz Čelinca

BRČKO - Brčanska policija uhapsila je dvojicu mladića koji su izvršili razbojništvo nad radnicom u jednoj trgovinskoj radnji u Brčkom, potvrdio je danas portparol policije Halid Emkić.

Prema njegovim riječima, uviđajem je utvrđeno da su u petak, 13. februara, uveče, neposredno prije prijavljivanja, u trgovinsku radnju u Ulici Muse Ćazima Ćatića u Brčkom ušla dva muška lica, od kojih je jedno fizički napalo radnicu dok je drugo iz kase uzelo dnevni pazar, a potom su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << udaljili u nepoznatom pravcu.

Napadnuta radnica prevezena je u Opštu bolnicu u Brčkom, gdje je izvršen ljekarski pregled.

Emkić je rekao novinarima da je utvrđeno da je djevojka zadobila lake tjelesne povrede i da je o ovom događaju odmah upoznat dežurni tužilac Tužilaštva Brčko distrikta.

"Nakon uviđaja i prikupljenih operativnih podataka policijski službenici su, u veoma kratkom roku rasvijetlili ovo teško krivično djelo i identifikovali lica čiji su inicijali S.K. /20/ i A.DŽ. /17/, obojica sa područja Čelića, koji se dovode u direktnu vezu sa izvršenjem ovog razbojništva", rekao je Emkić.

U pretresu kuće u Ulici Sulje Kahrimana policija je pronašla odjeću koju su osumnjičeni koristili prilikom izvršenja ovog razbojništva.

"Lica S.K. i A.DŽ. su lišena slobode i privedena u Policiju Brčko distrikta na kriminalističku obradu. Tokom dana imenovani će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu razbojništvo biti proslijeđeni Tužilaštvu Brčko distrikta radi daljeg krivično-pravnog procesuiranja", naveo je Emkić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.