Uhapšeni policijski službenici zbog zloupotrebe službenog položaja

Izvor: Danas, 04.Okt.2018, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni policijski službenici zbog zloupotrebe službenog položaja

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su uhapšena dva policijska službenika Policijske stanice Palilula Z.R.(1975) i A.P. (1986), zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo zloupotreba službenog položaja. Članak Uhapšeni policijski službenici zbog zloupotrebe službenog položaja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

U Banjaluci zabrana skupova 5. oktobra

Izvor: Danas, 04.Okt.2018

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) pozvalo je danas na otkazivanje svih javnih skupova koji bi sutra trebalo da budu održani u Banjaluci i saopštilo da grupa "Pravda za Davida", koja je najavila okupljanje za 5. oktobar, nije skup prijavila policiji. Članak U Banjaluci zabrana skupova 5. oktobra...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.