Uhapšeni pljačkaši kuća povratnika

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni pljačkaši kuća povratnika

PRIJEDOR - Policija je uhapsila četiri lica osumnjičena da su od januara 2014. do februara ove godine izvršila 11 krađa u kućama povratnika u prijedorskim naseljima Čarakovo, Zecovi i Rakovčani, pri čemu su prouzrokovali štetu od 33.000 KM.

Uhapšena su lica čiji su inicijali A.B. /20/, A.A. /26/, S.B. /35/ i A.M. /33/, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Prijedor.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da su osumnjičeni obijali kuće iz kojih su krali novac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << zlato, oružje, alat, alatne mašine, te ostale sekundarne sirovine.

Ukradene predmete su prodavali u Federaciji BiH, a ostvarenu dobit su dijelili između.

Protiv osumnjičenih će, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, biti dostavljen izvještaj nadležnom tužilaštvu u redovnoj proceduri.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Obijali i pljačkali povratničke kuće

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2015, 09:13

PRIJEDOR, BANJALUKA - Policija u Prijedoru rasvijetlila je ukupno 11 teških krađa na području ovog grada i uhapsila četvoročlanu grupu koja je u svom pohodu ukrala robu i dragocjenosti vrijedne 33.000 maraka...Kako "Nezavisne" nezvanično saznaju, u akciji koju je sprovela policija uhapšeni su...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.