Uhapšeni napadači na Zvicera, među njima i Srbin: Šef kavačkog klana se bori za život! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 10:22

Uhapšeni napadači na Zvicera, među njima i Srbin: Šef kavačkog klana se bori za život! (VIDEO)

Podsetimo, on je sinoć ranjen sa četiri metka u Kijevu.

Napadači na šefa kavačkog klana Radoja Zvicera koji je juče teško ranjen u centru Kijeva, uhapšeni su u tom gradu. Kako je saopštila tamošnja policija, reč je o državljanima Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Osumnjičeni za napad na Zvicera prilikom hapšenja su pružali otpor i pokušali su da pobegnu ukrajinskoj policiji, međutim oni su uspeli da ih savladaju.

Zvicer se nalazi u teškom stanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i lekari se bore za njegov život.

Na Zvicera je juče oko 18 sati u elitnom delu Kijeva pucala dva muškarca koja su na lice mesta došla u "smartu". Oni su nakon napada pobegli s lica mesta, pa zapalili automobil. Tom prilikom je vatra zahvatila jednog od napadača.

Jedan od njih je star između 30 i 45 godina, visok između 180 i 185 centimetara i tamnokos, a u trenutku pucnjave na sebi je imao belu trenerku i crne patike. Drugi napadač je star između 35 i 40 godina, mršave građe, visok između 175 i 180 centimetara, a na sebi je imao crnu trenerku, zeleni sportski šešir i belu medicinsku masku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.