Uhapšeni napadači koji su krvnički udarali žandarma i njegovu ženu. Evo koliki pritvor im je određen

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jan.2017, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni napadači koji su krvnički udarali žandarma i njegovu ženu. Evo koliki pritvor im je određen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su I. P (35) iz Odžaka i N. Ć. (32) iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da su učinili krivična dela ubistvo u pokušaju i teška telesna povreda.

Oni se terete da su, 25. januara, verbalno, a zatim i fizički napali Borisa Jevrosimova (33), pripadnika novosadskog Odreda žandarmerije i njegovu suprugu i naneli im teške telesne povrede.

Tokom sukoba, ispaljen je hitac iz službenog pištolja kojim je Borisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Jevrosimovu povređena šaka.

I. P. i N. Ć. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca.

Posle saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.

Pogledajte video napada na Borisa Jevrosimova:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Stefanović: Napadi na policijske službenike nedopsutivi

Izvor: B92, 28.Jan.2017, 10:53

Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je da se napadi na policijske službenike neće tolerisati...On je to poručio povodom prebijanja pripadnika Žandarmerije u Novom Sadu...On je rekao da su napadi na policijske službenike, čak i van dužnosti, nedopustivi i da će...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.