Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2024, 13:10

Uhapšeni maloljetnik nacrtao plan napada, popisao mrtve i ranjene

Maloljetnik iz Bileće R.T. (17), koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo terorizma, nacrtao je plan napada na Centar srednjih škola u Trebinju, popisujući mrtve i ranjene, kao i satnicu kada će započeti napad, te da će sve okončati samoubistvom, ekskluzivno saznaje ATV.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

„Popisao mrtve, ranjene i satnicu napada“: Maloletnik iz Bileće objavio plan napada na školu u Trebinju

Izvor: Danas, 15.Mar.2024

Sedamnaestogodišnji maloletnik iz Bileće, koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo terorizam, nacrtao je plan napada na Centar srednjih škola u Trebinju, popisujući mrtve i ranjene, satnicu kada će započeti napad, kao i da će sve okončati samoubistvom, objavili su banjalučki...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.