Uhapšene vođa navijača zbog napada

Izvor: B92, 27.Okt.2010, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene vođa navijača zbog napada

Beograd -- Željko Božović (28), jedan od vođa Zvezdine navijačke grupe "Belgrade boys", Miloš Lukić (31) i Saša Momčilović (22), uhapšeni su juče, piše Blic.

Trojica simpatizera crveno-belih uhapšeni su zbog sumnje da su napali policajce.

Prema saznanjima "Blica", njih trojica su preksinoć bila na proslavi povodom rođenja deteta u kafeu "Lepota" u Ulici vojvode Dobrnjca 34.

Međutim, juče oko četiri sata stanari okolnih zgrada su pozvali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policiju i požalili se na galamu i glasnu muziku. Po pozivu na teren je izašla patrola Policijske stanice Palilula, u kojoj su bila trojica policajaca.

"Policajci su ušli i zamolili prisutne na ugase glasnu muziku i izađu, jer galama smeta stanarima. Policajac je stao pored vrata, ali je petnaestak pijanih gostiju napalo njega i kolege. On je uspeo da radio-vezom pozove pojačanje, pa je ubrzo u Ulici vojvode Dobrnjaca stigla ekipa Interventne jedinice i još jedna patrola PS Palilula i uhapsili su trojicu osumnjičenih za napad na kolege”, kaže sagovornik Blica blizak istrazi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.