Uhapšene tri osobe zbog razbojništva

Izvor: RTS, 03.Apr.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene tri osobe zbog razbojništva

Beogradska policija uhapsila Milana Miljkovića, Miodraga Krstića i Marka Radosavljevića zbog osnovane sumnje da su počinili više krivičnih dela.

Beogradska policija uhapsila je Milan Miljkovića (1980), Miodraga Krstića (1980) i Marka Radosavljevića (1983) iz Beograda, osumnjičenih za razbojništva, neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i neovlašćeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << korišćenje tuđeg vozila.

Osumnjičeni Krstić je 30. septembra 2006. godine na benzinskoj pumpi "Beo golden Rojal", u Ripnju, uz pretnju vatrenim oružjem, od radnika oduzeo 28.000 dinara.

Nakon mesec dana, na isti način, u Belom Potoku, na benzinskoj pumpi "Slap", od radnika je oduzeo 44.000 dinara. Za izvršenje ovog krivičnog dela koristio je automobil „jugo koral in" koji je oduzeo u ulici Vojvode Stepe nekoliko dana ranije, a zatim ga zapalio u naselju Šuplja stena.

Krstić i Radosavljević su 11. marta 2009. godine u naselju Pinosava, uz pretnju automatskom puškom i pištoljem, od oštećene oduzeli 15.000 dinara i mobilni telefon dok se nalazila u svom automobilu.

Pretresom stana u ulici "dr Mila Boškovića",  1. aprila 2009. godine, pronađeno je 360 grama heroina koji je oduzet od Milna Miljkovića.

Prilikom pretresa stanova osumnjičenih, pronađena je automatska puška, pištolji replike, revolveri replike, kape fantomke, noževi, municija, pancir, heroin, amfitamin, marihuana i vagica za precizno merenje.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.