Uhapšene dvije osobe u Sjenici zbog prodaje droge

Izvor: SandzakPress.net, 30.Apr.2018, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene dvije osobe u Sjenici zbog prodaje droge

Pripradnici Odeljena za suzbijanje i krijumčarenje narkomanije Policijske uprave u Novom Pazaru uhapsili su kasno sinoć A.T. i V.K. iz Sjenice. Oni se terete da su duži vremenenski period, na teritoriji opstine Sjenica i grada Novog Pazara prodavali opojnu drogu Marihuana. Njima je odredjeno policijsko zadržavanje, gde će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tuzilastvu u Novom Pazaru. Uhapšenim Sjeničacima se stavlja na teret, krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opjnih droga. (Saznajemo)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novopazarci uhapšeni sa pola kilograma skanka

Izvor: Blic, 30.Apr.2018

Pripadnici Odeljenja za suzbijanje i krijumčarenje narkomanije Policijske uprave u Novom Pazaru, uhapsili su kasno sinoć A.T. i V.K. iz Sjenice i kod njih pronašli pola kilograma opojne droge Skank.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.