Uhapšene dve devojke zbog provala u stanove

Izvor: B92, 19.Apr.2021, 16:52

Uhapšene dve devojke zbog provala u stanove

Novosadska policija uhapsila je dve devojke zbog sumnje da su provalile u više stanova u Novom Sadu iz kojih su ukrale novac i zlato.

Uhapšene su V.P. (24) iz Paraćina i V.I. (25) iz Inđije.

Dve provalnice uhapšene su ubrzo posle provale u jedan stan na Trgu mladeneca u Novom Sadu, saopštila je danas Policijska uprava Novi Sad, a sumnja se da su poharale još tri stana u gradu.

Prilikom hapšenja kod V.P. policija je pronašla obijački alat, a za obe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osumnjičene određeno je zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedene na saslušanje osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Policajci iz Novog Sada uhapsili su i V.A (54) jer je pokušao da provali u kuću u naselju Kisač, ali je pobegao kada su naišli vlasnici.

On je takođe zadržan do 48 sati i osnovnom javnom tužilaštvu se tereti za krivično delo teška krađa u pokušaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve devojke provaljivale u stanove u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 19.Apr.2021

Novosadska policija uhapsila je V. P. (24) iz Paraćina i V. J. (25) iz Inđije koje su osumnjičene za tri krađe i jedan pokušaj krađe...One su uhapšene u petak, ubrzo pošto su, kako se sumnja, provalile vrata stana na Trgu mladenaca...Sumnja se da su, u poslednjih nedelju dana, provalile u još...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.