Uhapšene četiri osobe zbog teškog ubistva u Zemunu VIDEO

Izvor: B92, 08.Jul.2023, 18:25

Uhapšene četiri osobe zbog teškog ubistva u Zemunu VIDEO

Policija je uhapsila osumnjičene za krivičnog dela teško ubistvo nad tridesetogodišnjim muškarcem 21. juna ove godine u Zemunu, saopšteno je danas iz MUP-a.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, efikasnom akcijom uhapsili su G.M. (1997), D.K. (1996), I.G. (1990) i Z.J. (1997).

Oni se sumnjiče da su u više navrata pratili i opservirali tridesetogodišnjeg muškarca, a da se 21. juna osumnjičeni G.M. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << maskirao u dostavljača hrane, prišao motorom do žrtve i iz vatrenog oružja u njega ispalio više metaka, usmrtivši ga.

U toku je dalji rad policije. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd čestitao je na ovoj akciji istakavši da su zahvaljujući njihovom predanom i profesionalnom radu sva ubistva počinjena od početka godine u Srbiji rasvetljena.

"Zahvaljujući vašoj upornosti i znanju, predanom i angažovanom radu, Beograd je siguran i bezbedan grad. Poruke vašeg rada su jasne i nedvosmislene ne postoji zločin koji će proći ne kažnjeno i svakoga onoga ko počini krivično delo stići će pravda“, poručio je ministar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšene četiri osobe zbog ubistva u Zemunu, Gašić poručio da je Beograd bezbedan grad

Izvor: Danas, 08.Jul.2023

Beogradska policija je uhapsila četiri osobe osumnjičene da su u Zemunu ubile tridesetogodišnjeg muškarca, kojeg su prethodno pratile i opservirale, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Danas...

MUP: Četvorica uhapšenih zbog ubistva muškarca u Zemunu 21. juna

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jul.2023

Pripadnici policije u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su G. M. (26), D. К. (27), I.G. (33) i Z.J. (26) koji se sumnjiče da su ubili muškarca (30) 21. juna ove godine u Zemunu, saopšteno je danas.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.