Uhapšena zbog ubistva supruga

Izvor: Mondo, 02.Jun.2013, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena zbog ubistva supruga

Pripadnici kriminalističke policije uhapsili su V.J. (45) zbog sumnje da je ubila svog supruga.

Ona se tereti da je danas oko 14.15, u dvorištu porodične kuće u Glušcima, kod Šapca, ubila svog supruga D.J. (49), tako što je ispalila hitac iz vatrenog oružja koji ga je pogodio u grudi, saopštila je Policijska uprava Šabac.

Nakon isteka mere zadržavanja V.J. će uz krivičnu prijavu biti sprovedena u nadležnost istražnom sudiji Višeg suda u Šapcu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Uviđaj je izvršio istražni sudija Višeg suda u Šapcu u prisustvu zamenika Višeg javnog tužioca i pripadnika policije, navedeno je u saopštenju.

(MONDO/Tanjug, foto: Goran Sivački/MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ubila supruga hicem u grudi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2013

Pripadnici kriminalističke policije lišili su slobode i odredili meru zadržavanja do 48 sati, V.J. (45) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo, i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.