Uhapšena opasna grupa trgovaca oružjem

Izvor: Press, 29.Avg.2010, 05:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena opasna grupa trgovaca oružjem

U sinhonizovanoj akciji policija i tužilaštava za organizovani kriminal Srbije, Federacije BiH i Republike Srpske juče je u selu Kotroman kod Višegrada uhapšena opasna grupa trgovaca oružja kod koje je pronađeno 10,5 kilograma eksploziva, saznaje Press
Direktor policije Milorad Veljović rekao je da se akcija nastavlja na teritoriji RS, Federacije i Republike Srbije, kao i da je ova grupa nameravala da koristi eksploziv za izvršenje najtežih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << krivičnih dela i terorističkih akcija.
Zanimljivo je da se selo Kotroman nalazi na putu od Užica do Višegrada kojim su juče „ćirom" prošli predsednici Boris Tadić i Milorad Dodik.
Kako Press saznaje, ova grupa je uhapšena kada je iz Višegrada prešla granicu sa Srbijom i smestila eksploziv u Kotroman. Policija je zatim čitave noći obavljala pretrese većeg broja objekata na širem području Srbije, Federacije BiH i Republike Srpske zbog pronalaženja eksploziva i oružja.
Direktor policije je rekao da u cilju istrage ne mogu biti saopštena imena umešanih u ovo krijumčarenje.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.