Uhapšena lekarka zbog mita u Užicu

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena lekarka zbog mita u Užicu

Pripadnici Odeljenja za borbu protiv korupcije MUP Srbije uhapsili su lekara specijalistu Opšte bolnice u Užicu Lj.V. (58) i Z.K. (28) iz Prijepolja koji su osumnjičeni za primanje, odnosno davanje mita, saopšteno je.

Lj.V. je osumnjičena da je 28. avgusta zahtevala i dva dana kasnije primila 200 evra kako bi pacijentkinji obavila prekid trudnoće u šestoj nedelji, dok je Z.K. osumnjičen da je posle obavljenog abortusa, lekarki užičke Opšte bolnice predao novac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, navodi se u saopštenju MUP-a.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

MUP: Lekarka Opšte bolnice u Užicu uhapšena zbog primanja mita od 200 evra

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Avg.2018

Pripadnici Odeljenja za borbu protiv korupcije MUP-a Srbije uhapsili su lekara specijalistu Opšte bolnice u Užicu Lj.V. (58), i Z.K. (28) iz Prijepolja koji su osumnjičeni za primanje, odnosno davanje mita, saopšteno je danas...Lj.V. je osumnjičena da je 28. avgusta zahtevala i dva dana kasnije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.