Uhapšena kriminalna grupa u Brčkom

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2009, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena kriminalna grupa u Brčkom

Brčanska policija otkrila je devet lica koja su izvršila seriju krivičnih dela teške krađe na području distrikta, izjavio je u ponedeljak portparol policije Halid Emkić.

Prema do sada prikupljenim saznanjima i dokazima utvrđeno je da su sedmorica punoletnih mladića sa dvojcom maloletnika izvršila 15 provala u jugozapadnom delu distrikta, u kuće čiji se vlasnici nalaze na privremenom radu u inostranstvu i krali kućne aparate, televizore, alate i druge vredne stvari. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

"Ovom akcijom presekli smo delovanje organizovane grupe provalnika na ovom području, pronašli veći broj ukradenih stvari, ali istraga se nastavlja", rekao je Emkić.

On je uputio zahvalnost savesnom građaninu u Donjem Vukšiću, koji je dostavio važne informacije o delovanju grupe, što je rezultiralo otkrivanjem i hapšenjem njenih članova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.