Uhapšena grupa zbog organizovanja prostitucije u Beogradu

Izvor: B92, 09.Jun.2020, 10:33

Uhapšena grupa zbog organizovanja prostitucije u Beogradu

Beograd -- Policija je po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal uhapsila devet osoba zbog sumnje da su posredovali u organizovanju prostitucije u Beogradu.

Uhapšeni su V.M. (38), kao organizator kriminalne grupe, i D.A. (34), B.L. (42), S.B. (31), D.A. (40), N.S. (48), M.M. (22), D.M. (31) i J.S. (30).

Osumnjičeni su da su od juna 2019. godine do kraja maja ove godine pronalazili i angažovali žene radi pružanja seksualnih usluga, kao i da su uzimali pod zakup >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stanove na teritoriji Beograda u kojima su one boravile.

Navodi se i da su organizovali i oglašavanje prostitucije i navodili žene da se bave prostitucijom, a sav novac koji su prikupili kroz posredovanje u prostituciji međusobno su delili shodno obavljenim zadacima.

"Kako se sumnja, V.M. je organizovao i fizičko obezbeđenje stanova i devojaka koje su bile u njima, kao i kontrolu dolaska klijenata, prevoz i predaju ženskih osoba trećim licima u cilju pružanja seksualnih usluga", stoji u saopštenju.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.