Uhapšena grupa dilera droge

Izvor: RTS, 25.Mar.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena grupa dilera droge

Uhapšene četiri osobe, od kojih se dve sumnjiče da su izvršila krivična dela proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga. Prilikom pretresa stana u Pančevu, pronađen mrtav policijski službenik.

Pripadnici beogradske policije, u saradnji sa Policijskim upravama Smedereva i Pančeva uhapsili su četiri osobe, od kojih se dve sumnjiče da su učestvovale u proizvodnji, držanju i stavljanju u promet opojnih droga.

Policija je uhapsila Jovana Vujovića >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (1955) i Dejana Arsića (1979), zbog sumnje da su izvršili krivična dela proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

Osim toga, policija je privela Aleksandra Anastasova (1949) i policijskog službenika PU Pančevo Gorana Ignjatovića (1971), zbog osnovane sumnje da su pomagali u izvršenju tog krivičnog dela.

U saopštenju se navodi da su Vujović i Arsić uhapšeni na magistralnom putu Kovin-Smederevo.

Prilikom pregleda kamiona, kojim je upravljao Dejan Arsić, u prikolici je pronađeno 1.950 kg fenilsirćetne kiseline, u kristalu, spakovane u džakove, prekrivene detelinom. Ta supstanca se koristi za proizvodnju sintetičkih droga.

Na osnovu informacija dobijenih ispitivanjem uhapšenih, policija je pretresla i stan u Pančevu u kome je zatečen mrtav policijski službenik Goran Radić (1968), kod koga je pronađeno oproštajno pismo.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.