Uhapšena glumica Riz Viderspun

Izvor: Glas javnosti, 22.Apr.2013, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena glumica Riz Viderspun

Američka glumica Ris Viderspun izjavila je da ju je sramota zbog onoga šta je rekla policajcu koji je uhapsio nju i njenog supruga posle saobraćajne kontrole u Atlanti.

"Znate li ko sam ja? Uskoro ćete saznati ko sam! Bićete na nacionalnim vestima", rekla je oskarovka policajcu, kako se navodi u izveštaju o hapšenju koji prenose agencije.

Viderspun (37) je kasno sinoć izdala saopštenje u kojem se izvinjava zbog ponašanja prema policiji. Incident se dogodio pošto je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << njen suprug, holivudski agent Džim Tot uhapšen u petak zbog vožnje u pijanom stanju.

"Očigledno sam previše popila i sramota me je zbog stvari koje sam izgovorila. Bila je to strašna situacija i bojala sam se za supruga ali to nije izgovor. Bila sam nepristojna prema policajcu koji je radio svoj posao. Veoma poštujem policiju i veoma mi je žao zbog svog ponašanja", navela je glumica poznata po filmovima "Hod po ivici" i "Pravna plavuša".

Glumica je uhapšena zbog nepristojnog ponašanja pošto je saobraćajac rekao da nije želela da ostane u kolima dok je Tot radio alko test. Glumica je puštena na slobodu i sinoć je bila u Njujorku na premijeri svog novog filma "Mud".

Tot i Videsrpun su zaustavljeni u petak ujutru pošto je saobraćajac primetio da im automobil krivuda. U izveštaju je naveo da je Tot delovao pijano i da se osećao na alkohol, iako je on izjavio da nije pio.

Pre nego što je njen suprug podvrgnut alko testu, Viderspunova je izašla iz automobila ali se posle opomene policajca ponovo vratila u njega. Kada je po drugi put izašla iz kola, policajac ju je upozorio da će biti uhapšena ako ponovo izađe iz automobila.

Dok je Tot radio test, Viderspunova je, navodi se u izveštaju saobraćajca, vikala kroz prozor i tvrdila da on nije pravi policajac.

Tot je uhapšen a kada je Viderspunova izašla da bi videla šta se dešava i protestovala još malo, i ona je uhapšena sa njim. U izveštaju se navodi da se glumica u početku opirala hapšenju ali da ju je suprug smirio i da su potom oboje odvedeni u pritvor.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.