Uhapšena devojka koja je izbola devojku

Izvor: Press, 03.Jul.2013, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena devojka koja je izbola devojku

Kako je navedeno u saopštenju, "Verica S. je oko 3,20 sati, posle kraće prepirke nožem ubola Aleksandru M. u stomak".
Policija sumnja da je Verica S. nož uzela sa stola u toj samostalnoj ugostiteljskoj radnji i posle izvršenog krivičnog dela udaljila se u nepoznatom pravcu.
Verica S. se tokom noći skrivala, ali ju je policija jutros pronašla i uz krivičnu prijavu da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju privela je nadležnom istražnom sudiji Višeg suda.
Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << M. je operisana u Urgentnom centru i kako je Tanjugu izjavio direktor te zdravstvene ustanove Dragče Radovanović u stabilnom je stanju. Policija navodi da su lekari Kliničkog centra konstatovali da je reč o teškoj telesnoj povredi opasnoj po život.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Kragujevac: Nož u stomak zbog otkaza

Izvor: Večernje novosti, 03.Jul.2013

ZBOG otkaza koji je dobila u ćevabdžinici „Skara“, Verica S. (20) potegla je nož i teško ranila svoju koleginicu Aleksandru M. (25). Devojka ubodena mesarskim nožem je sa teškim povredama prebačena u kragujevačku bolnicu. Istražni sudija Višeg suda Biljana Stevanović odredila je Verici...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.