Uhapšena četvorica pljačkaša

Izvor: B92, 04.Feb.2015, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena četvorica pljačkaša

Policija je uhapsila četvoricu osumnjičenih za više krađa u Beogradu tokom kojih su uz pretnju nožem i pištoljem vezivali žrtve, saopštio je MUP.

Osumnjičeni I.S., I.J. i G.R. i M.S. su u dva navrata, prilikom izvršenja krivičnih dela, naneli i teške telesne povrede oštećenima, navodi se u saopštenju policije.

"Sumnja se da su krivična dela izvršili od novembra do sredine januara, tako što su, ulazili u kuće i, uz upotrebu fizičke sile i pretnju pištoljem i nožem, savladavali ukućane i vezivali im ruke i noge. Potom su vršili premetačinu i oduzimali novac, mobilne telefone i druge vredne predmete", navela je policija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.