Uhapšena Crnogorka koja je spalila bivšeg muža i njegovu novu suprugu

Izvor: B92, 08.Apr.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena Crnogorka koja je spalila bivšeg muža i njegovu novu suprugu

Podgorica -- Crnogorska policija je uhapsila Safiju Murić iz Rožaja zbog sumnje da je podmetnula požar u kojoj je stradao njen bivši muž i njegova nevenčana supruga.

Policija je saopštila da je Murić jutros benzinom polila prostoriju u kojoj su spavali Sulejman Murić (61) i Sedina Mucović (45) i potom izazvala požar nakon čega je pobegla, ali ju je policija vrlo brzo uhapsila.

Požar je izazvan u kući u rožajskom naselju Besnik.

Komandir lokalne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Službe zaštite Nuradin Agović je za Radio-televiziju Rožaje kazao da su o požaru u kući Murića obavešteni od policije oko šest časova.

Kazao je da je požar zahvatio dnevni boravak kuće i da su vatrogasci po dolasku zatekli ugljenisala tela stradalih. Služba zaštite je intervenisala sa tri posade, a požar je oko osam sati lokalizovan.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšena Crnogorka koja je spalila bivšeg muža i njegovu novu suprugu

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Apr.2019

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je ženu S.M. (55) zbog sumnje da je podmetnula požar u porodičnoj kući u selu Besnik u opštini Rožaje u kojem su smrtno stradali S.M. (61) i njegova nevjenčana supruga S.M. (45).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.