Uhapšen zbog teške krađe u Kraljevu

Izvor: Blic, 04.Dec.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog teške krađe u Kraljevu

Kraljevačka policija rasvetlila je razbojništvo i tešku krađu, izvršenu u avgustu, na području grada Kraljeva i uhapsila osumnjičenog N.S. (24) iz Kraljeva.

Kako je danas saopštila PU Kraljevo, sumnja se da je N.S. u Ulici kovačkih boraca, 29. novembra u večernjim satima, nakon završene vožnje na relaciji Čačak - Kraljevo, uz pretnju nožem, od tridesetsedmogodišnje Ccačanke, vozača taksija, oduzeo dnevni pazar i da je zatim u Ulici heroja Maričića od starije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kraljevčanke, koju je pratio do ulaznih vrata stana, istrgao torbu sa novcem.

Takođe se sumnja da je u naselju Moše Pijade, u avgustu, nakon završene vožnje, uz pretnju nožem, pokušao da oduzme novac od pedesetdvogodišnjeg taksiste iz Kraljeva.

Policijski službenici su, radi saslušanja, priveli N.S. zameniku osnovog javnog tužioca u Kraljevu na čiji predlog mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.