Uhapšen zbog sumnje na nasilje u porodici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2020, 11:08

Uhapšen zbog sumnje na nasilje u porodici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu uhapsili su V. B. (1991) iz okoline tog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On se sumnjiči da je došao u dvorište oca svoje supruge i sekirom razbio staklo na automobilu i traktoru, a potom pretio supruzi i njenom ocu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Negotinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SA SEKIROM UPAO U DVORIŠTE I NAPRAVIO HAOS! Uhapšen muškarac u Negotinu

Izvor: Kurir, 09.Jun.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu uhapsili su V. B. (29) iz okoline tog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.