Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2019, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog sumnje da je platio 100.000 evra za ubistvo brata

BIHAĆ - Rasima Demirovića (55) iz Bihaća uhapsili su danas pripadnici Federalne uprave policije po naredbi Tužilaštva USK zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo podstrekavanje na ubistvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVA U BIHAĆU Uhapšen muškarac koji je platio 100.000 evra za UBISTVO BRATA

Izvor: Blic, 03.Sep.2019

Policijski službenici Federalne uprave policije danas su pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Unsko-sanskog kantona, a nakon opsežnih istražnih radnji procesuirali osobu iz Bihaća inicijala R.B.(1964.).

Nastavak na Blic...

Naručio ubistvo rođenog brata za 100.000 evra

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2019

Policija u Bihaću uhapsila muškarca. Tražio i da bratovljevom sinu N. D. nanesu telesne povrede od kojih bi postao invalid Policija Federacije BiH u utorak je u Bihaću uhapsila muškarca, koji se tereti da je za 100.000 evra naručio ubistvo rođenog brata. Iz uprave policije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.