Uhapšen zbog sumnje da je opljačkao pumpu i ukrao 200.000 dinara

Izvor: B92, 06.Jul.2020, 16:09

Uhapšen zbog sumnje da je opljačkao pumpu i ukrao 200.000 dinara

Policija u Smederevskoj Palanci rasvetlila je krivično delo teška krađa, izvršeno 27. juna ove godine na benzinskoj pumpi u mestu Kusadak.

Kako se navodi u sopštenju MUP-a, protiv tridesetdevetogodišnjeg muškarca iz Mladenovca podneta je krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je maskiran ušao u prodajni prostor i od radnika pumpe uzeo oko 200.000 dinara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RASVETLJENO KRIVIČNO DELO U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Uhapšen zbog sumnje da je opljačkao pumpu i uzeo 200.000 dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020

Protiv tridesetdevetogodišnjeg muškarca iz Mladenovca podneta je krivična prijava...Policija u Smederevskoj Palanci rasvetlila je krivično delo teška krađa, izvršeno 27. juna ove godine na benzinskoj pumpi u mestu Kusadak...Kako se navodi u sopštenju MUP-a, protiv tridesetdevetogodišnjeg muškarca...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.