Uhapšen zbog sumnje da diluje drogu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2021, 17:14

Uhapšen zbog sumnje da diluje drogu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjvu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsili su S. O. (1997) iz tog grada zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na zajedničkoj terasi koju osumnjičeni koristi sa drugim stanarima zgrade u kojoj živi u torbici na njegovom biciklu pronašla 35 grama amfetamina spakovanog u devet kesica za koje se sumnja da su bile namenjene daljoj prodaji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << manju količinu kokaina i vagicu za precizno merenje.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dvojac uhapšen zbog krađe 300 evra iz kuće Novosađanina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2021, 11:57

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. Đ. (1982) i M. D. (1994) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška krađa...Sumnja se da su, pre nedelju dana, provalili u kuću jednog Novosađanina i ukrali mu tri stotine evra...Operativnim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.