Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2018, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog 600 grama marihuane

BANJALUKA - Lice čiji su inicijali S.S. (24) iz Kotor Varoša uhapšeno je jer kod njega pronađeno oko 600 grama marihuane.

Policijski službenici Policijske stanice Kotor Varoš juče su, na osnovu planskih aktivnosti, u Ulici cara Dušana izvršili legitimisanje lica S.S. kod koga su pronašli više pakovanja zelene biljne materije koja asocira na marihuanu, saopšteno je danas iz banjalučke Policijske uprave.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda iz Kotor Varošu izvršen >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je pretres kuće koju koristi osumnjičeni, gdje je, takođe, pronađeno više pakovanja zelene biljne materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu.

U navedenim aktivnostima pronađeno je oko 600 grama zelene biljne materije koja asocira na marihuanu i koja će biti poslata na vještačenje.

O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, kojem će u redovnoj proceduri, nakon kompletiranja predmeta, biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.