Uhapšen vođa narko-bande

Izvor: Radio 021, 18.Okt.2014, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen vođa narko-bande

Meksičke vlasti saopštile su da su uhapsile vođu narko bande i optužili ga da je bio u dosluhu sa korumpiranim policajcima u slučaju nestanka 43 studenta.

Vest je objavljena nekoliko sati po završetku marša u meksičkom gradu Akapulku. Demonstranti su zahtevali odgovor o sudbini 43 nestala studenta za koje vlasti strahuju da su ih masakrirali policajci povezani za narko bandama.

Javni tužilac Hesus Muriljo Karam je rekao da će hapšenje Sidonija Kasarubijasa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << otvoriti "novu liniju istrage koja će brže i lakše dovesti bliže istini" u tom slučaju.

Studenti su nestali u državi Gerero krajem septembra nakon sukoba sa policijom i maskiranim napadačima, a zbog tog slučaja koji je izazvao šok širom Meksika uhapšeno je više desetina policajaca.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.