Uhapšen ubica Bobana Pantovića

Izvor: Press, 03.Jul.2013, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen ubica Bobana Pantovića

Osumnjičeni je, zajedno sa svoja tri prijatelja Ž.R, P.V. i R.S. za kojima je raspisana potraga, u kafani "Estrada" u Velikim Crljenima gostima zadao više udaraca u predelu glave i tela, nakon čega su napali i Bobana Pantovića (na slici) udarajući ga rukama, nogama, stolicama i flašama u predelu glave.
Nakon odlaska osumnjičenih, Pantović je krenuo za njima, sustigao ih ispred kuće M.M. gde su opet započeli tuču. M.M. je tada iz revolvera ispalio dva projektila, od kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je jedan pogodio Pantovića u predelu grudi, usled čega je preminuo.
Dežurnom istražnom sudija Višeg suda u Beogradu priveden je i B. R. (34) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela na taj način što je Ž.R, osumnjičenog za krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu, P. V. i R.S. prevezao iz Lazarevca do Beograda, kako bi im omogućio dalje bekstvo, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.