Uhapšen u vezi sa ubistvom pevačice

Izvor: B92, 09.Apr.2016, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen u vezi sa ubistvom pevačice

Nebojša Rojko zvani Vihor iz Borče, koga policija traži zbog ispitivanja u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Krsmanović, uhapšen je sinoć u BiH, saznaje "Blic".

Policija Brčko distrikta sinoć oko 23 sata uhapsila je Rojka u brčanskom naselju Grbavica.

Kako je "Blicu" potvrđeno u policiji Brčkom, oni su postupili prema informaciji koju su dobili od kolega iz Srbije.

Nakon razgovora u policiji u Brčkom, Rojko je predat službi za strance policije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bosne i Hercegovine.

Iz naselja Crvenka, najbližeg nasipu na kojem je pevačica usmrćena sa više od 30 udaraca u glavu tupim predmetom, inspektori su pre dva dana priveli jednog mladića.

U Službi za poslove sa strancima BiH potvrđeno je "Blicu" da se Nebojša Rojko nalazi pod njihovom kontrolom i da bi Srbiji mogao da bude izručen već početkom iduće sedmice.

"Budući da kod sebe nije imao nikakva lična dokumenta, već mu je izrečena mera proterivanja iz BiH. Verujemo da to neće dugo trajati, jer BiH i Srbija imaju potpisane sporazume koji to regulišu. Osim toga, u Sarajevu postoji ambasada Srbije koja može da mu izda privremeni putni list. Da li će ga istražni organi Srbije sačekati na granici, ili na nekom drugom mestu, stvar je tehnike o kojoj u ovom trenutku ne možemo više govoriti", rekli su "Blicu" u Službi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Brčkom uhapšen Nebojša Rojko

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Apr.2016

Nebojša Rojko iz Borče, koga policija traži kako bi ga saslušala vezano za dešavanja na dan kada je ubijena pevačica Jelena Marjanović, uhapšen je u Brčkom, potvrđeno je za N1..."Sinoć tokom noći policijski službenici su operativno postupali prema osobi N.R. i istog pozvali u prostorije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.