Uhapšen u Sarajevu zbog ubistva u Srbiji

Izvor: RTS, 16.Okt.2013, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen u Sarajevu zbog ubistva u Srbiji

U blizini Sarajeva uhapšen M.K, koji se tereti za ubistvo i teško ranjavanje dve osobe prošle godine na Novom Beogradu, ispred splava "Blejvoč".

Na području Sarajeva uhapšen je po međunarodnoj poternici 33-trogodišnji M. K. zbog ubistva Ivana Cvetkovića 2012. godine u Beogradu i teškog ranjavanja dve osobe.

M. K. koji će biti izručen Srbiji, uhapsili su policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH u ugostiteljskom objektu na području >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Sarajeva, javila je agencija Fena.

Na osnovu usmenih naredbi Tužilaštva i Suda BiH, izvršen je i pretres jednog objekta u Sarajevu i tom prilikom su pronađene i privremeno zaplenjene falsifikovane slovenačke isprave - lična karta, vozačka dozvola i pasoš.

U toku je i pretres objekta na području Mostara, koji je takođe koristila osumnjičena osoba, saopšteno je iz SIPA.

Nakon kriminalističke obrade u službenim prostorijama SIPA, uhapšeni će biti predat sudu BiH na dalje postupanje radi ekstradicije, a protiv njega će Tužilaštvu BiH biti podnesen izveštaj o počinjenom krivičnom delu falsifikovanje službene isprave, saopšteno je.

Ivan Cvetković ubijen je u noći između 15. i 16. jula 2012. godine, u pucnjavi ispred splava "Blejvoč" na Novom Beogradu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.