Uhapšen u Beogradu zbog pokušaja ubistva u gradskom prevozu

Izvor: B92, 16.Jun.2021, 15:30

Uhapšen u Beogradu zbog pokušaja ubistva u gradskom prevozu

Beograd -- Policija u Beogradu uhapsila je T.Z. koji je u gradskom prevozu na Novom Beogradu oštrim predmetom u stomak ubo muškarca.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, T.Z. se sumnjiči da je, u autobusu na liniji broj 16, pedesetpetogodišnjem muškarcu naneo teške telesne povrede opasne po život.

Osumnjičenom će biti određeno zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšen u Beogradu zbog pokušaja ubistva u gradskom prevozu

Izvor: Danas, 16.Jun.2021

Policija u Beogradu uhapsila je T.Z. (66) koji je u gradskom prevozu na Novom Beogradu oštrim predmetom u stomak ubo muškarca (55), saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.