Uhapšen sveštenik zbog silovanja

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2014, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen sveštenik zbog silovanja

Češka policija uhapsila je katoličkog sveštenika osumnjičenog da je seksualno zlostavljao jednu tinejdžerku i silovao jednu ženu.

Foto: Ilustracija

Policijski portparol Dana Čirtkova rekla je da je muškarac star 52 godine osumnjičen da je zlostavljao 13-godišnju devojčicu radi snimanja pornografije. Nije saopšteno više detalja radi zaštite maloletne osobe.

 

Čirtkova je rekla rekla da je isti sveštenik osumnjičen da je silovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 37-godišnju ženu četiri puta krajem prošle godine, piše AP.

 

Sveštenik je iz mjesta Havličkuv Brod, 120 kilometara jugoistočno od Praga. Ukoliko bude proglašen krivim, može biti osuđen na kaznu od 10 godina zatvora.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.