Uhapšen srpski državljanin u Makedoniji zbog posedovanja droge

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Feb.2019, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen srpski državljanin u Makedoniji zbog posedovanja droge

Krivični sud u Gostivaru odredio je pritvor srpskom državljaninu koji je uhapšen zbog posedovanja marihuane, saopštilo je danas makedonsko tužilaštvo.

Kako se navodi, osumnjčeni državljanin Srbije u Severnoj Makedoniji boravi ilegalno od 2013. godine, a srpski organi su za njim raspisali međunarodnu poternicu za druga krivična dela.

"Kod njega je pronađena marihuana teška 400 grama koju je krio u kući svog rođaka", navodi  Osnovno tužilaštvo u Gostivaru, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << gradu u zapadnom delu Severne Makedonije.

Istražni postupak protiv srpskog državljanina vodi se zbog sumnje da je počinio krivično delo "neovlašćena prozvodnja i puštanje u promet narkotičkih droga", a sudija za prethodni postupak mu je odredio 30-dnevni pritvor.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Srbin uhapšen sa 400 grama marihuane u Makedoniji

Izvor: B92, 26.Feb.2019, 01:47

Krivični sud u Gostivaru odredio je pritvor srpskom državljaninu koji je uhapšen zbog posedovanja marihuane, saopštilo je makedonsko tužilaštvo...Kako se navodi, osumnjčeni državljanin Srbije u Severnoj Makedoniji boravi ilegalno od 2013. godine, a srpski organi su za njim raspisali međunarodnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.