Uhapšen špediter iz Bara; umešan u šverc četiri tone kokaina?

Izvor: B92, 13.Jan.2022, 19:22

Uhapšen špediter iz Bara; umešan u šverc četiri tone kokaina?

Podgorica -- Policija je uhapsila špeditera iz Bara Đ. D. zbog sumnje da je povezan sa tovarom od 400 kilograma kokaina koji je nađen u magacinu kompanije "Voli".

Više detalja o ovom hapšenju zasad nije poznato.

Kako je za RTCG potvrđeno, policija je čekala nalog glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da krene sa hapšenjima u vezi 400 kilograma kokaina, koji je zaplenjen juče u Podgorici. Prema saznanjima Portala RTCG, policija je imala informaciju o >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tovaru droge i pratila je njegovo kretanje.

Oko 15 časova juče nađeno je 400 kilograma kokaina u magacinu Logističkog centra kompanije "Voli", nadomak Podgorice.

Skupoceni beli prah, čija tačna količina tek treba da bude utvrđena, radnici su pronašli u paketu sa bananama, a potom je uprava ove firme obavestila policiju.

Slučajem rukovodi Specijalno državno tužilaštvo.

Sagovornici bliski istražnim organima Crne Gore tvrde da je reč o kontrolisanoj isporuci, odnosno da su istražitelji imali podatak da stiže tovar sa drogom i da su pratili njegovo kretanje.

Informaciju o pronađenom kokainu, medijima je uz fotografije dostavila Prava Crna Gora pozivajući institucije da hitno reaguju.

Podsećamo, u pitanju je druga velika količina kokaina koja je u posljednjih pet meseci stigla u Luku Bar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšena jedna osoba zbog sumnje da je učestvovala u švercu kokaina

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jan.2022, 00:08

Policija je uhapsila špeditera iz Bara Đ.D. zbog sumnje da je povezan sa tovarom od 400 kilograma kokaina koji je nađen u magacinu Logističkog centra kompanije Voli, objavili su pogorički mediji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.