Uhapšen siledžija iz Jakova koji je nokautirao vozača GSP

Izvor: Blic, 29.Jan.2011, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen siledžija iz Jakova koji je nokautirao vozača GSP

Službenici policijske stanice Zemun uhapsili su Vladimira J. (23) iz Jakova jer postoji osnovana sumnja da je juče, oko 21 čas u Jakovu ušao u autobus GSP-a, koji saobraća na liniji 605 i odmah po ulasku počeo da vređa vozača i traži da zaustavi autobus.

Posle toga, Vladimira J. je prišao vozaču i nekoliko puta ga udario pesnicama i nogama, dok je autobus bio u pokretu, a zatim nogom izbio prednje vetrobransko staklo i pobegao.

Vozač N.M. je uspeo da zaustavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << autobus, ali je, ipak, zbog povreda prevezen u Urgentni centar.

Osumnjičenom Vladimiru J. određena je mera zadržavanja do 48 sati, posle čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden dežurnom istražnom sudiji Osnovnog suda u Beogradu, navedeno je u saopštenju policije.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura je rekla da je vozač udaren pesnicom u glavu i da je najverovatnije zadobio potres mozga.

Inače, Hitna pomoć imala je noćas 103 intervencije, od toga 16 na javnom mestu.

Muškarac je oko 22.50 izvučen iz vode kod splava "Olimpik" i on je u svesnom stanju, bez vidljivih znakova povreda, prevežen u Urgentni centar", rekla je Macura.

U saobraćajnoj nezgodi kod Djeram pijace na Zvezdari povređena je

šesnaestogodišnja devojka i ona je sa povredom ruke odvežena u

Urgentni centar.

U protekla 24 sata, ekipe Hitne pomoći intervenisale su 214 puta, a 45 puta na javnom mestu. Macura je kazala da su se najviše javljali srčani bolesnici, ali i pacijenti sa visokim temperaturama i hipertenzijom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.