Uhapšen saradnik Darka Šarića

Izvor: RTS, 10.Mar.2011, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen saradnik Darka Šarića

Ljubiša Vuković iz Pljevalja uhapšen, na osnovu italijanske poternice koja je za njim raspisana zbog sumnje da je, u okviru kriminalne grupe sa Darkom Šarićem na čelu, trgovao kokainom na teritoriji Italije.

Beogradska policija uhapsila je Ljubišu Vukovića (37) iz Pljevalja, na osnovu italijanske poternice koja je za njim raspisana zbog sumnje da je, u okviru kriminalne grupe sa Darkom Šarićem na čelu, trgovao kokainom na teritoriji Italije.

U saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << MUP-a se navodi da je poternica raspisana u okviru akcije "Loptice", po naredbi suda za preliminarne istrage u Milanu, zbog krivičnog dela u vezi sa zloupotrebom narkotika.

Okružni sud u Beogradu je Vukoviću odredio pritvor, dodaje se u saopštenju.

Po nalogu Italijanskog suda, sredinom novembra u Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji uhapšeno je više od 80 osumnjičenih za trgovinu kokainom, među kojima je i mlađi brat Darka Šarića, Duško.

U Beogradu su tada uhapšene četiri osobe, ali su posle saslušanja puštene na slobodu do prispeća italijanske dokumentacije u Specijalni sud u Beogradu.

Za njima je ostala na snazi crvena poternica, tako da bi, ukoliko bi pokušali da napuste Srbiju, bili uhapšeni.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.