Uhapšen profesor VIPOS-a i odbornik naprednjaka

Izvor: S media, 09.Apr.2012, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen profesor VIPOS-a i odbornik naprednjaka

Valjevska policija uhapsila je Branka Gledovića (34) iz tog grada, profesora Visoke poslovne škole strukovnih studija (VIPOS) u tom gradu, potvrdili su večeras izvori bilski istrazi.

Doktoru ekonomije Gledoviću je odredjena mera zadržavanja do 48 sati, a tokom sutrašnjeg dana mogao bi da bude priveden istražnom sudiji Višeg suda u Valjevu.

Na VIPOS-u je pre nekoliko dana uhapšen još jedan predavač zbog sumnje da je od dva studenta u više navrata >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uzeo mito od 450 evra, pa je profesoru Djordju Pavloviću (48) iz Beograda istražni sudija Višeg suda odredio tada pritvor do mesec dana.

Branko Gledović je i odbornički kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za lokalne izbore u Valjevu, 6. maja.

Pogledajte: Policajcima u Resniku razbijali glave (FOTO)

Đukanović: Zna se ko je za zatvor

Pronađen mrtav dekan elitnog francuskog fakulteta

U Okružnom odboru SNS za Kolubarski okrug je večeras rečeno da su sa Gledovićem "raščistili pre dva dana, kada je prijavio da ima odredjenih problema", te da se "prevario ako je mislio da će SNS da ga štiti ukoliko se ogrešio o zakon".

Na listi 51 odborničkog kandidata koalicije SNS-NS, koju je potvrdila Gradska izborna komisija (GIK), Branko Gledović je na 34. mestu.

U Okružnom odboru SNS kažu kako "imaju njegovu izjavu o tome da je povukao kandidaturu", ali da zbog kratkih rokova za predaju liste pod rednim brojem pet nisu stigli i da ga zamene drugim kandidatom.

SNS je pod rednim brojem pet predao i listu za parlamentarne izbore, takodje raspisane za 6. maj.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.