Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2016, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen pomagač u Novom Sadu

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu odredili su zadržavanje M. K. (32), zbog osnovane sumnje da je, poslije krivičnog djela, pomogao S. J., uhapšenom zbog sumnje da je nasmrt pretukao dvojicu Novosađana.

Sumnja se da je M. K. vozio S. J. svojim automobilom i krio ga u svom stanu u kome je policija, pretresom, pronašla 30 metaka za automatsku pušku, saopšteno je iz MUP-a.

Osumnjičeni je zadržan do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a tereti se za pomoć učiniocu poslije krivičnog djela i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U zakonskom roku biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.