Uhapšen pomagač lica koje je pucalo na Hamidovića

Izvor: SandzakPress.net, 09.Avg.2021, 15:30

Uhapšen pomagač lica koje je pucalo na Hamidovića

Kako Agencija SANA nezvanično saznaje R. Đ. pomagač u bjekstvu Emraha Latovića koji se sumnjiči da je u petak veče izvršio ubistvo u pokušaju Edina Hamidovića, nakon policijske akcije i prikupljanja dokaza, uhapšen je i određeno mu je zadržavanje po nalogu tužioca, za krivično djelo pomaganje u bjekstvu. R.Đ. se sumnjiči da je preko sela Bare organizirao bjekstvo u Crnu Goru Latoviću osumnjičenom za pokušaj ubistva novinara Hamidovića. The post Uhapšen pomagač lica koje je pucalo na Hamidovića appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Uhapšen jer je pomagao muškarcu OSUMNJIČENOM ZA POKUŠAJ UBISTVA da pobegne u Crnu Goru

Izvor: Blic, 09.Avg.2021

Policija u Novom Pazaru uhapsila je R. Đ. (36) iz Sjenice zbog sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.