Uhapšen policajac koji je bio na uviđaju Ivanovića?

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2018, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen policajac koji je bio na uviđaju Ivanovića?

Prema nezvaničnim informacijama TV Prve, policajac koji je jutros uhapšen u akciji Rosu, bio je prvi na uviđaju kada je ubijen Oliver Ivanović.

Kako prenosi portal Kossev, Dragiša Marković je sa još jednim policajcem Ž.J. priveden 10. februara, kako su tada preneli prištinski mediji - pod sumnjom da su manipulisali dokazima u slučaju ubistva Olivera Ivanovića. Oni su se nalazili na mestu ubistva neposredno nakon egzekucije. Na posao su vraćeni 18. jula, piše Kossev.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Pripadnici Rosu jutros su u više akcija upali u četiri stana i lomeći inventar brutalno pretukli i uhapsili četvoricu Srba, kažu predstavnici Srba s Kosova. Iz Kosovske policije kažu da je razlog te akcije istraga ubistva Ivanovića.

Stanovnici severnog dela Kosovske Mitrovice gde su hapšenja obavljena, kažu da su se čuli i rafali. Oglašavale su se i sirene za opasnost, koje su u međuvremenu ugašene. Građani koji su se okupljali na trgu u Mitrovici i dalje su tu. Život se polako vraža u normalu, kaže dopisnik TV Prve ali dodaje da je situacija vrlo napeta i da može da se promeni u svakom trenutku.

Za to vreme u Beogradu su u toku hitni sastanci, Vlade, kao i svih šefova oružanih i bezbednosnih snaga kod predsednika Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.