Uhapšen pokojnik u Severnoj Karolini

Izvor: Radio 021, 22.Mar.2015, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen "pokojnik" u Severnoj Karolini

Poslovni čovek s Floride, za koga se pre dve godine tvrdilo da je umro u Venecueli, uhapšen je u Severnoj Karolini na osnovu optužnice federalnih vlasti SAD, javlja večeras Asošiejted pres (AP).

Jučerašnjim hapšenjem stavljena je tačka na nagađanje da li je Hose Lantigva (62) zaista umro 2013. godine tokom letovanja u Venecueli, ili je vešto lažirao svoju smrt.

U trenutku navodne smrti biznismena iz Džeksonvila, njegova firma je bila u milionskim dugovima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Osiguravajuće kompanije su posumnjale da su prevarene i podnele su tužbe, tvrdeći da je Lantigva živ i zdrav.

List Florida tajms-junion javio je danas da je policija Severne Karoline zaustavila vozilo u kojem su bili Lantigva i njegova žena.

Pomoćnik državnog tužioca Floride Džo Likandro (Joe Licandro) rekao je da je Lantigva pre svega optužen za prevaru devet osiguravajućih kuća zbog naplate devet miliona dolara životnog osiguranja, a prete mu i druge optužnice.

Dugogodišnji Lantigvin advokat Džošua Vulsi (Joshua Woolsey) izjavio je posle hapsenja svog klijenta da se on i njegova pravna firma povlače iz slučaja.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Pokojni biznismen sa Floride uhapšen u Karolini

Izvor: Mondo, 22.Mar.2015

Američki biznismen koji je navodno pre dve godine preminuo u Venecueli uhapšen je zbog prevare u Severnoj Karolini u SAD...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Do hapšenja je došlo nakon što je osiguravajuća kuća posumnjala u smrt Hose Latingve i pokrenula parnicu da se utvrdi da je biznismen...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.